Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@08:14:41 GMT

مقاومت در برابر کروناویروس با تجویز طب سنتی

تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۷۰۰۴۷

مقاومت در برابر کروناویروس با تجویز طب سنتی

ایسنا/خراسان جنوبی متخصص و مدرس طب ایرانی گفت: با آموزه‌های طب سنتی ایرانی می‌توان با مصرف درست مواد غذایی براساس مزاج هر فرد در مقابل ویروس ایستاد.

مریم نواب‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا در رابطه با رابطه مصرف مواد غذایی با مزاج افراد به خصوص در مواجهه با بیماری کرونا، اظهار کرد: در مزاج تری، افراد دارای پوست نرم و دارای انعطاف پذیری هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در مزاج خشکی افراد پوست سفت یا خشک دارند، افزود: این مزاج‌ها دارای علائم متفاوت در داخل بدن نیز هستند و همچنین باعث بروز رفتارها و خلق و خوهای متفاوت در افراد می‌شوند.

این متخصص و مدرس طب ایرانی بیان کرد: عوامل مختلفی در ایجاد و شکل‌گیری مزاج تاثیرگذارند که از جمله می‌توان به ژنتیک، محیط، تغذیه و آب و هوا اشاره کرد.

نواب‌زاده با بیان اینکه سوء مزاج حاکم بر بدن می‌تواند ایمنی فرد را تضعیف کند، تصریح کرد: تجربه ثابت کرده که در سوء مزاجات تری، ویروس کرونا عارضه دارتر است که البته این امر نیازمند پژوهش‌های بیشتر است.

وی با بیان اینکه سوء مزاج تری در افرادی است که چاقی عارضی دارند، افزود: در مناطق رطوبتی چاقی بیشتر است.

این متخصص و مدرس طب ایرانی بیان کرد: در افراد پیر و سالمند مزاج به سمت سردی است و این افراد در آب و هوای سرد عارضه دارتر هستند.

نواب‌زاده با بیان اینکه جوانان که بیشتر مزاج گرم و خشک دارند در آب و هوای گرم و خشک یا تابستانی عارضه دارتر هستند، تصریح کرد: افرادی که مزاج گرم و خشک دارند، در فصل گرم و خشک با ورزش سنگین دچار سوء مزاج بدی می‌شوند و این امر، ضعف ایمنی ایجاد می‌کند.

وی با بیان اینکه با تاکیدات طب سنتی؛ ورزش نیز باید متناسب با مزاج فرد صورت گیرد، اظهار کرد: با شیوع کرونا باورهای غلطی در جامعه حاکم شد که از جمله آن، خوردن غذاهای گرم بیش از از اندازه است که این امر یک باور و تصور غلط است.

این متخصص و مدرس طب ایرانی بیان کرد: تصور دیگر این است که افراد فکر می‌کنند چون بیمار شدند باید زیاد غذا بخورند که این امر نیز اشتباه است.

نواب‌زاده ادامه داد: طبیعت بدن به گونه‌ای است که وقتی فرد دچار بیماری شد، بی اشتها می‌شود که این امر  نشان دهنده دفاع بدن در مقابل ویروس یا میکروب است.

وی افزود: در این موارد باید از میل کردن غذاهای ثقیل و دیر هضم جلوگیری کرد و مایع درمانی و خوردن غذاهای زود هضم می‌تواند در بهبود سریع‌تر بیماری کرونا کمک کننده باشد.

این متخصص و مدرس طب ایرانی با بیان اینکه آب سیب در کاهش تب بسیار اثرگذار است، تصریح کرد: بو و عطرهای خوب غذا می‌تواند در بهبود بیماری موثر باشد.

نواب زاده ادامه داد: آنچه که باید به آن توجه کرد این است که مصرف گرمی‌جات زیاد عوارض زیادی دارد و مواد غذایی مصرفی نباید بسیار گرم و یا بسیار سرد باشند.

وی با بیان اینکه مصرف زیاد ادویه‌های گرم و خشک، خشکی آور بوده و باعث ایجاد هیجانات عصبی می‌شود، یادآور شد: مهم ترین توصیه پزشکان طب سنتی برای مقابله با ویروس کرونا تقویت سیستم ایمنی بدن است.

این متخصص و مدرس طب ایرانی با اشاره به اینکه پرخوری باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن می‌شود، خاطرنشان کرد: افراد می‌توانند با بهره‌گیری از اصول طب سنتی با استفاده از ویژگی‌های بدنی خود به مقابله با ویروس‌ها بروند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی طب سنتي کروناویروس نواب زاده گرم و خشک سوء مزاج طب سنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۷۰۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین همایش ملی تجویز و مصرف منطقی دارو برگزار می‌شود

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، دومین همایش ملی تجویز و مصرف منطقی دارو از سوی سازمان غذا و دارو و به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان،  فردا ۲۰ اردیبهشت ماه برگزار می شود

این همایش با شعار «تجویز و مصرف منطقی دارو، از سیاست گذاری تا اجرا» برگزار می شود و مطالعات مربوط به ارزیابی مصرف دارو یا DUE و نقش سیاستگذاری های ملی در تجویز و مصرف منطقی دارو از محورهای آن  به حساب می آید.

همچنین نقش انفورماتیک پزشکی در تجویز و مصرف منطقی دارو  و نقش زنجیره های مدیریتی و جامعه سلامت در تجویز و مصرف دارو را از جمله محورهای دیگر همایش مذکور می باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دومین همایش ملی تجویز و مصرف منطقی دارو برگزار می‌شود
  • مهم ترین تفاوت های پیچ خشکه و معمولی
  • پیش بینی ایرانی ها از ۵ سال آینده کشور چیست؟ (+اینفوگرافی)
  • چند نوع تست لاستیک وجود دارد؟
  • تجلیل امیرعبداللهیان از ایستادگی ملت ‌و گروه‌های مقاومت فلسطینی در برابر صهیونیست‌ها
  • ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 
  • کنگره ملی طب ایرانی، فرصتی برای احیای میراث کهن و ارتقای سلامت جامعه
  • فلسطین کرونیکل: پاتریوت آمریکا در برابر بالستیک ایرانی به هیچ کاری نیامد | ادعای اولیه چگونه نقش بر آب شد؟
  • فلسطین کرونیکل: پاتریوت آمریکا در برابر بالستیک ایرانی به هیچ کاری نیامد
  • خرید ترموود ایرانی از تولید کننده