Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-08@15:55:39 GMT

مراقب باشید در پاییز چه می‌خورید

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۵۵۴۹۵

مریم نواب‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: از نگاه طب سنتی ایران در پاییز ضعف قوا صورت می‌گیرد که یکی از علت‌های آغاز پیک سوم کرونا نیز همین دلیل است.

این متخصص و مدرس طب ایرانی بیان کرد: در این فصل، میزان بروز آنفولانزاها و سرماخوردگی‌ها بیشتر می‌شود که علت اصلی آن ضعف قوا در اثر تحلیل رفتن بدن در تابستان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نواب‌زاده بیان کرد: با شروع فصل پاییز، منافذ بدن بسته می‌شوند که این امر باعث ورود ویروس‌ها به بدن می‌شود، بنابراین ما انتظار افزایش تعداد مبتلایان کرونا را در این فصل داشتیم.

وی با بیان اینکه با راهکارهای طب سنتی می‌توان بدن را تقویت کرده و از این ضعف قوا کاست، تصریح کرد: افراد در این فصل، نباید روزها استراحت و خواب داشته باشند.

این متخصص و مدرس طب ایرانی با اشاره به اینکه ترشحات پشت حلقی، عطسه و آبریزش بینی از ویژگی‌های این فصل است، اظهار کرد: دمای خانه باید ۲۴ درجه باشد، در فصول سرد نباید دمای خانه را آنقدر افزایش داد تا بیرون رفتن و قرار گرفتن در فضای سرد بیرون از منزل، باعث فعال شدن ویروس‌ها شود.

نواب‌زاده با بیان اینکه افراد باید شب‌ها زود بخوابند، افزود: افراد باید بیشتر از طریق پوشش مناسب فصل خود را گرم کنند تا اینکه دمای خانه را افزایش دهند.

وی با بیان اینکه تنفس نباید بسیار گرم باشد و افراد نباید در فضای بسیار گرم بخوابند، تصریح کرد: افراد در هنگام خواب لازم است ناحیه پیشانی را ببندند تا سردردهای سینوزیتی کم شود.

این متخصص و مدرس طب ایرانی بیان کرد: باید توجه داشت که در فصول سرد سال بر خلاف فصول گرم دستگاه گوارش انسان قوی‌تر می‌شود و بهتر است از غذاهای سنگین‌تر استفاده شود.

نواب‌زاده ادامه داد: استفاده از عطرهای معتدل، حمام یک روز در میان با آب نیم گرم، چرب کردن بدن با روغن‌های مناسب مانند بنفشه بادام، پوشش مناسب در طول روز متناسب با ساعت روز و پوشاندن سر به ویژه در هنگام خواب از تدابیر خوب برای کاهش اثرات منفی این فصل برای بدن است.

وی تصریح کرد: مصرف سنتی هلیم، آش‌ها، آبگوشت‌ها و کله پاچه در فصل پاییز و زمستان از همین آموزه طب ستی ناشی می‌شود که باز هم متاسفانه امروزه فراموش شده و مردم ما بدون توجه به شرایط فصل و اقلیم و سن و مزاج خود می‌خورند و می‌آشامند و در نتیجه می‌بینیم در فصل تابستان برخی مرکبات در دسترس بوده و اتفاقا بهای بالاتری هم دارند.

این متخصص و مدرس طب ایرانی بیان کرد: مصرف هلیم گندم و کله پاچه و آبگوشت در ظهرهای گرم تابستان شایع شده و در مقابل در روزهای سرد سال مردم از هندوانه، گوجه، خیار و لبنیات زیاد دست نمی‌کشند.

نواب‌زاده یادآور شد: تدابیر خوب این فصل که موجب تندرستی بیشتر و پیشگیری از بیماری‌ها می‌شوند، می‌توانند به حفظ سلامتی افراد کمک شایانی کنند.

منبع: الف

کلیدواژه: نواب زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۵۵۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشاورزان بوشهری مراقب عرضه مواد کودی تقلبی باشند

کبری توکلی ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در روزهای اخیر ماده کودی با نام تجاری «ال اکسیر» در بسته بندی یک لیتری در بازار به بهره برداران بخش کشاورزی عرضه شده است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر افزود: با توجه به تاکید رئیس مؤسسه تحقیقات خاک و آب مبنی بر ممنوعیت عرضه ماده کودی تقلبی با نام تجاری ال اکسیر در بسته بندی یک لیتری از سوی شرکت کشت و صنعت و دامپروری آرمین شفق، ضروری است تمهیدات لازم در این خصوص به کار گرفته شود.

توکلی با ضرورت هماهنگی همه بخش‌های کشاورزی در استان خاطرنشان کرد: از همه همکاران و فعالان بخش کشاورزی تقاضا داریم در راستای صیانت از حقوق بهره برداران بخش کشاورزی و حمایت از تولیدکنندگان مواد کودی، از عرضه این ماده کودی در سطح کارگزاری‌ها و بازار جلوگیری و در صورت مشاهده اطلاع رسانی شود تا نسبت به جمع آوری فوری و تشکیل پرونده قضائی برای متخلف اقدام شود.

کد خبر 6099467

دیگر خبرها

  • با این روش‌ها در فصل بهار سرما نمی‌خورید
  • پایان کار پایانه شرق در تهرانپارس تا پاییز/ پایانه جدید خرداد افتتاح می‌شود
  • مدیران شهری استان البرز مراقب ترک‌فعل‌ها باشند
  • مراقب باشید! همه خودروها در تابستان سرطان‌زا می‌شوند
  • کشاورزان بوشهری مراقب عرضه مواد کودی تقلبی باشند
  • مراقب فروپاشی عصبی باشید / نشانه هایی برای تشخیص افسردگی
  • مشمولان سربازی مراقب باشند حبس نخورند!
  • مخالفت شدید روزنامه وابسته به سپاه با ممنوعیت جدید ورود زنان به ورزشگاه‌ها: این یعنی اعتراف به شکست فرهنگی/ مراقب پیامدهای بین‌المللی این اقدام باشید
  • داداش زاده: سرخپوشان باید مراقب حاشیه‌های سرمربی نساجی باشند
  • ۲۵ میلیون تومان بدهید گواهینامه تقلبی بگیرید!/ مراقب باشید مرتکب قتل عمد نشوید