Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@06:43:37 GMT

این زالو می‌تواند بیمارتان کند

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۳۴۹۱۳

این زالو می‌تواند بیمارتان کند

ایسنا/خراسان جنوبی یک متخصص و مدرس طب ایرانی با بیان اینکه افراد مبتلا به مشکل خود ایمنی نباید از زالو درمانی استفاده کنند، گفت: مراجعه به افراد غیرمتخصص نیز آسیب شایع این نوع درمان است.

مریم نواب زاده در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه زالودرمانی اصولی مورد قبول طب ایرانی برای درمان و التیام بیماری‌هاست، در مورد عوارض زالودرمانی، بیان کرد: خونریزی زیاد از محل گزش به‌ویژه در شرایطی که تعداد زالوهای استفاده شده زیاد باشد از شایع‌ترین این عوارض است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: به‌عنوان مثال در صورتی که از ۲۰ زالو به‌طور همزمان استفاده شود مقدار خونی که از بدن بیمار خارج می‌شود ممکن است کم خونی ایجاد کند و افرادی که به بیماری‌های خونی مبتلا هستند همانند افراد مبتلا به هموفیلی این موضوع اهمیت دارد که پیش از هر نوع درمانی مشکل خود را به پزشک خود اطلاع دهید.

این متخصص طب ایرانی بیان کرد: اگر زالوها در محیط آلوده رشد یافته باشند، ممکن است سبب انتقال بیماری باکتریایی شوند؛ به همین دلیل باید از آلوده نبودن زالوها کاملا مطمئن بود.

نواب زاده ادامه داد: یکی از دیگر عوارض زالو درمانی، استفاده از این درمان نزد افراد غیر متخصص است؛ در حقیقت همیشه افرادی وجود دارند که تنها برای استفاده از سود و مزایای این نوع درمان‌های به ظاهر ساده بدون هیچ اطلاعی دست به کار می‌شوند.

وی افزود: ممکن است از بین دو گروه زالوها، از نوع غیردرمانی یا سمی آن استفاده کنند و حتماً نزد افراد متخصص و کسانی که توانایی شناخت انواع زالو را دارند و از زالوی بهداشتی و پرورشی استفاده می‌کنند، بروند.

این متخصص طب ایرانی در مورد عوارض احتمالی و محدودیت‌های مصرف گفت و اظهار کرد: حساسیت به زالو از موارد بسیار نادر ولی محتمل است.

نواب زاده با بیان اینکه افراد مبتلا به مشکل خود ایمنی نباید از زالو درمانی استفاده کنند، افزود: اگر فردی مبتلا به بیماری باشد که به واسطه آن با مشکل انعقاد خون روبه‌رو است باید این مسئله را با درمانگر خود حتما مطرح کند.

وی با بیان اینکه زالودرمانی یک کار تخصصی پزشکی است که در کنار عوارض فوایدی نیز دارد، تصریح کرد: خون ماده حیاتی بدن بوده و برای بقای حیات لازم است و خون گیری بی رویه می‌تواند باعث ضعف قوای جسمانی شود.

این متخصص طب ایرانی بیان کرد: افرادی که ضعف هاضمه و دستگاه گوارش دارند نباید تحت خون گیری قرار گیرند و این امر را تنها فرد متخصص متوجه می‌شود.

نواب زاده با بیان اینکه قبل از زالواندازی در طب ایرانی قواعدی شامل پاک سازی عمومی بدن رایج است که گاهی حتی داروهایی تجویز می‌شود، یادآور شد: در مجموع اگر قواعد اصولی زالودرمانی رعایت شود بسیار مفید فایده خواهد بود؛ در غیر این صورت عوارض آن بیشتر خواهد بود.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی طب ایرانی زالو درمانی طب ایرانی نواب زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۳۴۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تربیت نیروهای متخصص جهادی از نیاز مهم سیستان و بلوچستان

استاندار سیستان و بلوچستان، گفت: یکی از مهم‌ترین نیازهای استان تربیت نیروهای متفکر، خلاق و جهادی است‌ که وظیفه تربیت این نیروها مستقیما بر عهده آموزش و پرورش است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، محمد کرمی در حاشیه بازدید از دانشگاه فرهنگیان استان سیستان و بلوچستان، اظهار داشت: همه دستگاه‌های اجرایی باید به دانشگاه فرهنگیان در جهت پیشبرد اهداف آموزشی استان کمک کنند.

استاندار سیستان و بلوچستان، افزود: یکی از مهم‌ترین علل شکست در واحدهای تولیدی نداشتن پشتوانه علمی برای طرح‌ها است، لذا ارتباط بین صنعت و دانشگاه باید تقویت شود. در دانشگاه‌ها شاهد مجموعه‌ای عظیم از نیروهای متفکر و خلاق هستیم و باید از توان این دانشجویان استفاده کنیم.

وی تاکید کرد: در دوران جنگ تحمیلی بدون هیچ امکاناتی بر دشمن با سلاح ایمان و تلاش جهادی پیروز شدیم. زمان مانند طلا با ارزش است لذا باید از این فرصت در جهت کسب علم و آموزش دانش آموزان و دانشجویان استفاده کنیم.

کرمی خاطرنشان کرد: باید هسته‌های علمی با یکدیگر به رقابت بپردازند، چرا که این رقابت موجب ایجاد تحرک فکری و در نهایت ‌خروج ایده‌های نو می‌شود. اگر کارها بر پایه دانش پیش برود هیچ مشکلی نخواهیم داشت، همچنین دستگاه‌های اجرایی نیز باید با هم افزایی از فضا و ظرفیت علمی دانشگاه‌ها استفاده کنند.

استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: باید به جای استفاده از مهندسی معکوس به دنبال پیاده‌سازی فناوری‌های الهی باشیم، چرا که قرآن به عنوان کلام الهی سرشار از علوم و فناوری‌های گوناگون است که باید با فراگیری دانش به نحو مطلوب از این علوم نهفته در این کتاب مقدس استفاده کنیم. همه عالم در ید قدرت الهی است و نتیجه تلاش ما با توکل بر خداوند موجب تحول می‌شود.

کرمی خاطرنشان کرد: خوشبختانه استان ما ظرفیت خوبی در حوزه نیروی انسانی دارد که این جوانان سرشار از انرژی و خلاقیت هستند، اما باید از این انرژی و نیروی جوانی در جهت صحیح بهره ببریم. با هم افزایی و ما شدن همه کارها پیشرفت خواهد کرد، اما اگر دچار تک‌روی شدیم، قطعاً محکوم به شکست هستیم.

استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: موفقیت در کارها در گرو اتکا بر خداوند متعال است، چرا که او شاهد و ناظر بر همه اعمال ماست، بنابراین این فرصت‌ها را قدر بدانید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • روشی ساده و کم‌هزینه برای کاهش استرس
  • تربیت نیروهای متخصص جهادی از نیاز مهم سیستان و بلوچستان
  • پیش بینی ایرانی ها از ۵ سال آینده کشور چیست؟ (+اینفوگرافی)
  • دریافت قند برای بدن امری حیاتی است
  • حل معضل کمبود پزشک زن در کشور اولویت مسئولان نیست
  • نبود کارشناس تغذیه در تنها کلینیک دیابت کرمانشاه
  • متخصص ریه: قلیان اکسیژن مبنای علمی ندارد
  • دخالت تکنسین‎‌ها در امور جراحی و زیبایی/ چطور باید شکایت کرد؟
  • مد خوب، مد بد!
  • ناوگان متروی کرج به ۳۵۰ نیروی متخصص نیاز دارد