Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-08@08:06:59 GMT

جراح کوچکی که نیشش برای بعضی ها شفا نمی دهد

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۳۵۸۹۳

جراح کوچکی که نیشش برای بعضی ها شفا نمی دهد

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، نواب زاده متخصص و مدرس طب ایرانی در مورد عوارض زالودرمانی، گفت: زالودرمانی اصولی، مورد قبول طب ایرانی برای درمان و التیام بیماری‌هاست اما عوارضی نیز به همراه دارد که خونریزی زیاد از محل گزش به‌ویژه در شرایطی که تعداد زالو‌های استفاده شده زیاد باشد از جمله آنهاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: به‌عنوان مثال در صورتی که از ۲۰ زالو به‌طور همزمان استفاده شود، مقدار خونی که از بدن بیمار خارج می‌شود ممکن است کم خونی ایجاد کند و برای افرادی همانند افراد مبتلا به هموفیلی که به بیماری‌های خونی مبتلا هستند، این موضوع اهمیت دارد.

نواب زاده بیان کرد: اگر زالو‌ها در محیط آلوده رشد یافته باشند، ممکن است سبب انتقال بیماری باکتریایی شوند و به همین دلیل باید از آلوده نبودن زالو‌ها کاملا مطمئن بود.

 متخصص و مدرس طب ایرانی ادامه داد: زالو درمانی نزد افراد غیر متخصص ممکن است باعث ایجاد عوارض شود و  همیشه افرادی وجود دارند که تنها برای استفاده از سود و مزایای این نوع درمان‌های به ظاهر ساده،  بدون هیچ اطلاعی دست به کار می‌شوند.

بیشتر بخوانید

زالو جراح کوچک، خون آشام اشتغال زا

او در مورد عوارض احتمالی و محدودیت‌های مصرف اظهار کرد: حساسیت به زالو از موارد بسیار نادر است که گاهی ممکن است رخ دهد.

نواب زاده  با بیان اینکه افراد مبتلا به مشکل خود ایمنی نباید از زالو درمانی استفاده کنند، افزود: افراد مبتلا به بیماری که با مشکل انعقاد خون روبه‌رو هستند باید این مسئله را با درمانگر خود مطرح کند.

متخصص و مدرس طب ایرانی با بیان اینکه زالودرمانی یک کار تخصصی پزشکی است که در کنار عوارض فوایدی نیز دارد، تصریح کرد: خون ماده حیاتی بدن بوده و برای بقای حیات لازم است و خون گیری بی رویه می‌تواند باعث ضعف قوای جسمانی شود.

او بیان کرد: افرادی که ضعف هاضمه و دستگاه گوارش دارند نباید تحت خون گیری قرار گیرند و این امر را تنها فرد متخصص تشخیص می دهد.

نواب زاده  با بیان اینکه قبل از زالواندازی در طب ایرانی باید قواعدی شامل پاک سازی عمومی بدن انجام شود، گفت: در مجموع اگر قواعد اصولی زالودرمانی رعایت شود، بسیار مفید فایده خواهد بود و در غیر این صورت عوارض آن بیشتر خواهد بود.

انتهای پیام/ ر

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: زالودرمانی طب ایرانی بیماری خونی طب ایرانی نواب زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۳۵۸۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر تغییرات هوایی بر بیماری‌های عفونی / افزایش انگل‌های روده‌ای با مصرف آب غیربهداشتی

 متخصص عفونی با بیان اینکه تغییرات هوایی بر بیماری‌های عفونی تأثیرگذار است، گفت: مصرف آب غیربهداشتی می‌تواند باعث افزایش انگل‌های روده‌ای شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حسن صالحی امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در نشست هم‌اندیشی با محوریت ارائه راهکارهایی به منظور کاهش آلاینده‌ها و پیشگیری از اثرات مخرب آنها بر سلامت محیط و جامعه اظهار کرد: پرتوها و عوامل شیمیایی دارای اثراتی بر ژنتیک افراد هستند و می‌توانند منجر به بروز سرطان شوند.

وی با بیان اینکه بعضی از عوامل و بیماری‌های عفونی مانند بیماری مالاریا و سالک در شرایطی خاص، افزایش پیدا می‌کند و تخریب اکوسیستم، تجارت، حمل و نقل و مهاجرت نیز می‌تواند اثراتی مثبت و منفی داشته باشند، افزود: علاوه بر انسان‌ها، حیوانات، گیاهان و جو زمین نیز در معرض آسیب قرار دارد.

متخصص عفونی تصریح کرد: افزایش حفره ازن در جو زمین می‌تواند اثرات زیست محیطی به همراه داشته باشد که از جمله آنها می‌توان به بارش باران‌های اسیدی که بر بیماری‌های تنفسی تأثیرگذار هستند و آسیب‌های کلیه و کبد اشاره کرد.

صالحی با اشاره به اینکه عفونت‌های دستگاه تنفسی تحتانی و دستگاه تنفسی فوقانی و عفونت گوش میانی بیشتر مشاهده می‌شود، ادامه داد: تغییرات هوایی بر بیماری‌های عفونی تأثیرگذار است و مهاجرت مردم از شهرهای آلوده می‌تواند تبعات منفی از جمله افزایش بیماری‌های اندمیک را در پی داشته باشد.

وی با بیان اینکه بیماری‌هایی مانند وبا، تیفوئید، شیگلوز، آمبیاز و بعضی از بیماری‌های انگلی روده و بیماری انگلی خونی، شپش و گال در این مهاجرت‌ها بیشتر دیده می‌شود، گفت: افزایش دما می‌تواند افزایش تکثیر پشه آنوفل و مالاریا را در پی داشته باشد و تکثیر بعضی از جوندگان و پشه خاکی که سالک را بیشتر می‌کند، افزایش می‌دهد.

متخصص عفونی اضافه کرد: مصرف آب غیربهداشتی می‌تواند باعث افزایش انگل‌های روده‌ای شود و آلودگی هوا نیز افزایش تعداد arbovirus را در پی خواهد داشت که بعضی از این ویروس‌ها تب دانگی و بیماری زیکا را ایجاد می‌کند.

صالحی با بیان اینکه بیماری اسپیروکتی می‌تواند در اثر آلودگی هوا تشدید شود که این بیماری تظاهرات پوستی ، مفصلی ، قلبی و CNS دارد، افزود: با توجه به تعدد صدمات آلودگی هوا در بیماری‌های عفونی، توصیه‌های مرتبط باید مد نظر قرار گیرد و استفاده از اجاق گاز برقی و استفاده از گاز برای سوخت ماشین از جمله راهکارهای کاهش الودگی هوا و تأثیرات آن به شمار می‌رود.

کد خبر 751506

دیگر خبرها

  • روشی ساده و کم‌هزینه برای کاهش استرس
  • تربیت نیروهای متخصص جهادی از نیاز مهم سیستان و بلوچستان
  • تاثیر تغییرات هوایی بر بیماری‌های عفونی / افزایش انگل‌های روده‌ای با مصرف آب غیربهداشتی
  • دریافت قند برای بدن امری حیاتی است
  • حل معضل کمبود پزشک زن در کشور اولویت مسئولان نیست
  • نبود کارشناس تغذیه در تنها کلینیک دیابت کرمانشاه
  • متخصص ریه: قلیان اکسیژن مبنای علمی ندارد
  • دخالت تکنسین‎‌ها در امور جراحی و زیبایی/ چطور باید شکایت کرد؟
  • فیلتر کوچکی که دوربین موبایل را گران می‌کند
  • محکومیت پزشک جراح برای دریافت اضافه بها