Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش‌وپرورش، میانگین سرانه مصرف شیر در دانش‌آموزان را هر سه روز یک لیوان اعلام کرد و گفت: ناهنجاری قامتی از چالش‌های جدی است که بهبود آن را در قالب برنامه مشترکی با ستاد اجرایی فرمان امام دنبال می‌کنیم؛ ‌مکمل یاری آهن، ویتامین دی و بهداشت دندان نیز در دستور کار است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، «صادق ستاری‌فرد» در همایش ملی سفیران سلامت دانش‌آموزی، با اشاره به نقش عوامل سهیم در تربیت تمام ساحتی، اظهار کرد: یکی از ساحت‌های تربیتی، ساحت زیستی و تربیت‌بدنی است، رهبر معظم انقلاب، هفته گذشته در دیدار با معلمان به علم نافع اشاره فرمودند؛ علمی که هم استعداد دانش‌آموزان را شکوفا سازد و هم به زندگی بهتر وی در آینده کمک کند؛ در مدارس نیز با حضور نزدیک به پنج هزار و ۸۰۰ مراقب بهداشت و سلامت پنج میلیون دانش‌آموز به مراقبان بهداشت دسترسی مستقیم دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به لزوم توجه به یادگیری اجتماعی از نظر فلسفه تعلیم و تربیت، افزود: یادگیری اجتماعی یعنی می‌بینم و یاد می‌گیرم که در دوره کودکی و مقطع دبستان بسیار اهمیت دارد، بسط آموزش‌های خودمراقبتی، آموزش به همسالان از طریق دانش‌آموزان از برنامه‌های جدی آموزش و پرورش است.

معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با اشاره به عبور از سه سالِ پرمخاطره با کرونا، گفت: امروز به واسطه اقدامات انجام شده از بحران کرونا عبور کرده‌ایم؛ با وجود نگرانی از آموزش حضوری و ایجاد پیک هفتم کرونا، به همت تلاش همکاران موفقیت چشمگیری در آموزش‌های حضوری داشتیم و مرهون تلاش دانش‌آموزان، معلمان و خانواده‌ها هستیم.

وی از آغاز طرح تغذیه رایگان دانش‌آموزی پس از سال‌ها وقفه خبر داد و تصریح کرد: درحال‌حاضر میانگین سرانه مصرف شیر در دانش‌آموزان هر سه روز یک لیوان است؛ این آمار در دنیا هر روز یک لیوان است. طرح تغذیه رایگان از البزر و سیستان‌وبلوچستان شروع شده و ۷۵ هزار دانش‌آموز تاکنون تحت پوشش پایلوت طرح تغذیه رایگان در مناطق محروم قرار گرفتند و در این مسیر دست یاری به سوی دیگر دستگاه‌ها بلند می‌کنیم.

ستاری‌فرد، برنامه‌ریزی برای تحرک، نشاط و شادابی در مدرسه را ضروری دانست و گفت: ناهنجاری قامتی از چالش‌های جدی آموزش و پرورش است که بهبود آن را در قالب برنامه مشترکی با ستاد اجرایی فرمان امام دنبال می‌کنیم؛ مکمل یاری آهن، ویتامین دی و بهداشت دندان را در دستورکار داریم و ایجاد هزار و ۳۲۳ اتاق بهداشت و تجهیز پنج هزار مدرسه به اقلام بهداشتی نیز انجام شده است.

به گزارش ایمنا، صنعت لبنیات ایران با هدف توزیع رایگان شیر مدارس در اواخر دهه ۳۰ با وام یونیسف ایجاد شد و در برخی کشورها اجرای طرح رایگان شیر مدارس قدمت بالای ۱۲۰ سال دارد؛ زیرا توزیع شیر در مدارس منجر به ایجاد یک فرهنگ و عادت در بین دانش آموزان می‌شود. در فاصله سال‌های ۷۹ تا ۸۹ نیز توزیع رایگان شیر مدارس در کشور آغاز شد؛ اما با هدفمندی یارانه‌ها، طرح توزیع شیر مدارس و شیر خانوار توقف یافت و این موضوع ضربه سنگینی به سلامت خانوار وارد کرد. این در حالی است که اگر یک دهم یارانه نهاده دامی به این بخش اختصاص یابد، امکان توزیع شیر مدارس نه تنها در مناطق محروم، بلکه در سراسر کشور وجود دارد که با وجود رانت و فساد یارانه نهاده‌های دامی، تخصیص یارانه به این بخش همچنان ادامه دارد.

با گرانی شیرخام و محصولات لبنی و کاهش قدرت خرید خانوار، سرانه مصرف افت محسوسی داشته است؛ تا جایی که با استاندارد جهانی فاصله معناداری دارد و از ۸۰ تا ۹۰ کیلو به حدود ۴۰ کیلو کاهش یافت و به همین دلیل توزیع رایگان شیر مدارس می‌تواند در جلوگیری از بحران پوکی استخوان و کاهش متوسط قد تأثیر بسزایی داشته باشد.

کد خبر 575492

منبع: ایمنا

کلیدواژه: توزیع شیر سرانه مصرف شیر مصرف شیر گرانی لبنیات افزایش قیمت لبنیات افزایش قیمت شیر و لبنیات مصرف لبنیات پاستوریزه معاون وزارت آموزش و پرورش آموزش و پرورش شیر رایگان معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش وزارت آموزش و پرورش شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق رایگان شیر مدارس دانش آموزان سرانه مصرف یک لیوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۱۴۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس

 به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، حجت‌الاسلام محمدحسین پورثانی؛ معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه قبل از انقلاب اسلامی، نهاد امور تربیتی وجود داشت و بعد از انقلاب اسلامی به ابتکار شهیدان رجایی و باهنر این نهاد شکل گرفت، اظهار کرد: معاونت پرورشی سال ۱۳۶۳ در وزارت آموزش و پرورش ایجاد، اما در سال ۱۳۸۰ حذف شد آن هم با این منطق که معلمان در کلاس درس به جز فعالیت آموزشی باید فعالیت پرورشی و تربیتی داشته باشند.
 

 وی افزود: انتظار اقدامات تربیتی از تمام اجزای آموزش و پرورش، صحیح است، اما این موضوع دلیل نمی‌شود که فعالیت‌های پرورشی و تربیتی تعطیل شود، سال ۱۳۸۵ قانون احیای معاونت پرورشی در مجلس به تصویب رسید و تا به امروز با گذشت ۱۸ سال، رهبر انقلاب به عدم رضایت از معاونت پرورشی اشاره دارند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: از معاونت پرورشی در حوزه مسائل تربیتی این انتظار وجود دارد که فرایند رشد دانش‌آموز را تسهیل کرده و سرعت دهد، سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تاکید دارد که دانش‌آموز باید در تمام ساحت‌های تربیتی رشد کند.

فوق‌برنامه‌ها را تعطیل و فعالیت تربیتی جایگزین کنید
پورثانی با اشاره به اینکه اگر مسائل تربیتی حل شود مشکلات آموزشی دانش‌آموزان مرتفع خواهد شد، مطرح کرد: بنده زمانی که مدیر مدرسه بودم، دانش‌آموزان معدل پایین داشتند و مدرسه برای حل این موضوع کلاس فوق برنامه برگزار می‌کرد، اما بنده برای حل مسائل آموزشی، اقدامات تربیتی طراحی کردم، دانش‌آموزان را به اردو بردیم، کلاس ریاضی فوق برنامه را تعطیل و به جای آن فعالیت‌های تربیتی برگزار کردیم و در نهایت معدل مدرسه ۴ نمره افزایش یافت. وقتی دانش‌آموز از حضور در مدرسه حس خوشایند داشته باشد و برای رسیدن زنگ آخر لحظه شماری نکند، قطعاً به آموزش علاقه مند می‌شود.

وی با اشاره به برگزاری جشنواره فرهنگی و هنری دانش‌آموزان گفت: دانش‌آموزی دختر از شهر میناب استان هرمزگان در این جشنواره رتبه نخست را کسب کرد، او توانسته بود بدون هیچ کلاسی استعداد شعر را در خود شناسایی کرده و رشد دهد.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش درباره اقدامات این معاونت در راستای تبیین دلایل شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل برای دانش‌آموزان عنوان کرد: کنشگری دانش‌آموزان، یکی از نکات مهم در فعالیت‌های پرورشی است و دانش‌آموز را عنصر فعال و موثر می‌دانیم، ۵۰ هزار گروه جهاد تبین دانش‌آموزی داریم و دانش‌آموزان در گروه‌های ۵ نفری و ۷ نفری، اثر تولید می‌کنند. دانش‌آموزان دختر کتاب بی پرده با حجاب و دانش‌آموزان پسران کتاب یک ون شبهه را مطالعه کرده و تولید اثر می‌کنند.

وی ادامه داد: ۳۰۰ هزار عنصر فعال در قالب بزرگترین رویداد جهاد تبیین را داریم و معتقدیم فضای دانش‌آموزی نباید به فضای تخصصی تبدیل شود، سرودی دارای اهمیت است که در کلاس درس، از محتوای کتاب درسی و توسط معلم و دانش‌آموزان کلاس، تهیه شود.

 پورثانی درباره اقدامات معلم بلاگر‌ها عنوان کرد: دانش‌آموز وسیله نیست بلکه ما وسیله‌ای برای رشد دانش‌آموزان هستیم. معلم بلاگری که برای جمع کردن فالوئر در فضای مجازی، دانش‌آموز را وسیله می‌کند از تربیت هیچ چیزی دریافت نکرده و رسالت اصلی معلم و تربیت را فراموش کرده است.

وی ادامه داد: در بحث فعالیت معلم بلاگر‌ها باید در در دو حوزه فعالیت کنیم. نخست؛ حوزه سلبی که وزارت آموزش و پرورش با چند نفر از افراد معلم نما به واسطه حکم هیئت رسیدگی به تخلفات اداری، برخورد کرده است و این افراد از سیستم حذف شده‌اند. برخورد با معلم بلاگر‌ها در مدارس دولتی و غیردولتی بوده است و با هر معلمی که شأن معلم یا همان رسالت انبیا را فراموش کند و از دانش‌آموز به عنوان وسیله استفاده کند، برخورد خواهد شد.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: حوزه دوم؛ اقدامات ایجابی یا فرهنگی است، باید دانش آموزان را نسبت به نقش خود در فضای مجازی آگاه کنیم و در حوزه هوش مصنوعی و سواد رسانه‌ای اطلاعات آن‌ها را افزایش دهیم تا خودشان اجازه ندهند که دستمایه این افراد شوند.

وی درباره نحوه گزینش معلمان مناسب و اینکه در برخی موارد شاهد تنبیه بدنی دانش‌آموزان به دلیل ورود معلمان نامناسب به آموزش و پرورش هستیم، گفت: ورود به آموزش و پرورش باید از طریق دانشگاه فرهنگیان باشد، اما در مقطعی از زمان این دانشگاه تضعیف شد همچنین ۳۰۰ هزار نفر از آموزشیاران نهضت سوادآموزی و افراد حق التدریس با مصوبه مجلس بدون گذراندن یک روز آموزش وارد مدارس شدند. هم اکنون در گزینش جدید، کانون‌های ارزیابی مستقر هستند که افراد را به طور دقیق بررسی می‌کنند.

دیگر خبرها

  • باشگاه خبرنگاران پلیس در اردبیل راه اندازی شد
  • ۲۰ چمن ورزشی ویژه دانش آموزان در زنجان افتتاح شد
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد
  • شهریه دانش‌آموزان چهار دهک اول در مدارس سمپاد رایگان است
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • تحصیل این عده از دانش‌آموزان در مدارس سمپاد رایگان است
  • هزینه تحصیل رایگان ۴ دهک اول در مدارس سمپاد پرداخت نشده است